سخنگوی انجمن صنایع لبنی در گفتوگو با سرانه؛
اعتراف رسمی به استفاده از شیرخشک در ماست!
سخنگوی انجمن صنایع لبنی با تاکید بر اینکه در تمام کارخانهها نمایندگان وزارت بهداشت تحت عنوان مدیران کنترل کیفیت حضور دارند گفت: نمایندگان وزارت بهداشت به تمامی امور کیفی نظارت دارند.
به دلیل افزایش افسارگسیخته قیمت محصولات لبنی، کاهش مصرف لبنیات به یکی از چالشهای جدی اقتصاد خانوار بدل شده است. قیمت شیر خام در ۵ ماهه امسال حدود ۶۰ درصد افزایش نرخ داشته و در نهایت منجر به افزایش قیمت محصولات لبنی شده است.
با توجه به نرخ بالای شیر خام این شائبه جدی در میان مردم و کارشناسان ایجاد شده که برخی تولیدکنندگان برای حفظ حاشیه سود خود، به کاهش کیفیت، استفاده بیش از حد از شیر خشک وارداتی، افزودن آب بیش از استاندارد یا سایر افزودنیهای غیرمجاز روی آوردهاند.

محمد فربد سخنگوی انجمن صنایع لبنی در گفتوگو با سرانه با اشاره به مکانیسم نظارتی انجمن بر اعضای خود برای تضمین تطابق ۱۰۰ درصدی کیفیت محصول نهایی با نرخ آن گفت:کیفیت خط قرمز صنعت لبنیات است و میزان استفاده از شیر خشک در محصولات لبنی مانند ماست به شدت کنترل میشود.
وی با تاکید بر اینکه افزودن شیر خشک در حد ۱-۲ درصد به ماست به بهبود و افزایش کیفیت ماست کمک میکند گفت: استفاده از شیر خشک در صنعت لبنی در همین حد خلاصه میشود.
سخنگوی انجمن صنایع لبنی با تاکید بر اینکه در تمام کارخانهها نمایندگان وزارت بهداشت تحت عنوان مدیران کنترل کیفیت حضور دارند گفت: نمایندگان وزارت بهداشت به تمامی امور کیفی نظارت دارند.
وی افزود: درعین حال حدود۳۰۰ کارخانه لبنی با هم در رقابت هستند و سهم کیفیت برتر در تسخیر بازار به شرکتها کمک میکند تا سهم بازار بیشتری از فروش به خود اختصاص دهند.