پشت پرده کمبود کره در فروشگاههای زنجیرهای
دبیر انجمن صنایع فرآوردههای لبنی در پاسخ به علت توزیع قطره چکانی کره گفت: توزیع کره حیوانی در حال انجام است و اگر فروشگاه زنجیرهای تعداد محدود دارد به بدهی آنها به کارخانهها بر میگردد.
هفته گذشته، دبیر انجمن صنفی صنایع لبنی با اشاره به توافق این انجمن با انجمن شیر خشک برای تأمین خامه و چربی مورد نیاز کارخانجات لبنی، اعلام کرد که طی دو هفته اخیر تولید و عرضه کره در کشور افزایش یافته و توزیع گسترده آن آغاز شده است.
به گفته وی، افزایش شدید قیمت جهانی کره و چربی حیوانی باعث شد تا صادرات کره افزایش یابد به طوری که طی ۶ ماه نخست سال جاری به میزان ۱۲ ماه سال گذشته کره از کشور صادر شد. در این راستا اصلاح قیمت پایه صادراتی باعث میشود که صادرات کره نیز تعدیل شده و کمبودی برای تأمین کره در فروشگاههای کشور وجود نداشته باشد.
رصد بازار در آخر هفته گذشته و ابتدای هفته جاری نشان میدهد همچنان توزیع کره و خامه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرمی قطره چکانی انجام میشود و صاحبان فروشگاهها عنوان میکنند اگر از یک برند کره ۴ بسته سفارش داده شود فقط یک بسته ارسال میگردد.
مهدی باکری، دبیر انجمن صنایع فرآوردههای لبنی درباره چرایی این موضوع به مهر گفت: توزیع کره در حال انجام است و اگر فروشگاه زنجیرهای تعداد محدود دارد به بدهی آنها به کارخانهها بر میگردد.
وی افزود: وضعیت تولید و توزیع کارخانهجات در سامانه توسعه تجارت ثبت میشود و در این خصوص همه امور شفاف و اطلاعات در معرض دید است.
وی ادامه داد: فروشگاههای زنجیرهای چون عموماً پرداخت هزینه محصولات را ۳ ماهه انجام میدهند و به کارخانهجات بدهی دارند مقدار کمتری به آنها داده میشود. این مشکل ثانویه است که باید پیگیری و حل شود.
دبیر انجمن فرآوردههای لبنی با بیان این که پرداخت قیمت محصولات از سوی سوپر مارکتها یک ماهه است، گفت: فروشگاههای بزرگ نیز باید هزینه محصولات لبنی را با مدت زمان کوتاهتری پرداخت کنند.