مردم سرمایه خود را از بورس بیرون می کشند؟
یک تحلیلگر بازار سرمایه معتقد است: با وجود بازدهی بازار در هفتههای اخیر، اما همچنان نشانههای رشد در متغیرهای کلیدی بنیادی بازار همچون افزایش نرخ نیما و یا کاهش نرخ بهره دیده نمیشود و تمامی نگاهها به مسائل سیاسی دوخته شده است.

یک تحلیلگر بازار سرمایه معتقد است: با وجود بازدهی بازار در هفتههای اخیر، اما همچنان نشانههای رشد در متغیرهای کلیدی بنیادی بازار همچون افزایش نرخ نیما و یا کاهش نرخ بهره دیده نمیشود و تمامی نگاهها به مسائل سیاسی دوخته شده است.
شاخص کل طی روز جاری تاکنون با کاهش حدود ۴۷ هزار واحدی و شاخص هموزن نیز با کاهش حدود ۵/۵ هزار واحدی بهترتیب به محدوده ۳، ۱۷۸، ۲۵۵ و ۹۶۹، ۸۵۱ واحد رسیدهاند.
تحلیلگر بازار گفت: طی روز جاری ۲۴ درصد نمادهای بازار در مثبت و ۷۶ درصد نیز در منفی معامله میشوند.
به گفته او، تاکنون شاهد خروج ۹۵۱ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی از سهام و حق تقدم، خروج ۳۲۷ میلیاردتومان نقدینگی از صندوقهای سهامی و خروج حدود ۴۶۹میلیارد تومان نقدینگی از صندوقهای درآمد ثابت هستیم.
اکبرپور با بیان اینکه بورس برای دومین روز متوالی قرمز است و امروز بازار را پر عرضه آغاز کردیم، افزود: این روزها بازار سرمایه در فضایی سیاسی که گاه امید به توافق را تقویت میکند و گاه نگرانی از تنش را افزایش میدهد قرار دارد.
در همین حال، گزارشهای سالانه شرکتها نیز در حال انتشار است و طبق روال هر ماهه در اینروزها گزارشدهی شرکتها را داریم که تاکنون شاهد انتشار گزارشهای خاصی نبودیم و حتی بعضاً شاهد انتشار گزارشهای ضعیفی نیز در نمادهای بزرگ بودیم.
این تحلیلگر بازار سرمایه ادامه داد: در روز جاری نرخ ارز توافقی ۶۹ هزار و ۴۳۶ تومان نرخ خورد. مدیرعامل شرکت پخش فراوردههای نفتی هم نرخ گازوئیل ناوگان فعال، بدون تغییر همان ۳۰۰ تومان اعلام کرد.وزیر نیرو که وعدههای متعددی داده بود، این بار بیآبی را مقصر اصلی قطعی برق، معرفی کرد.
او اضافه کرد: هیأت وزیران تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و مواد اولیه تولید دارو و...امسال را یک درصد تعیین کرد. رئیس اتاق بازرگانی، کاهش دیماند برق صنایع فولاد و سیمان را برخلاف توافق اخیر دو وزارت صنعت و نیرو اعلام کرد.
این تحلیلگر بازار سرمایه بر این باور است: با وجود بازدهی بازار در هفتههای اخیر، اما همچنان نشانههای رشد در متغیرهای کلیدی بنیادی بازار همچون افزایش نرخ نیما و یا کاهش نرخ بهره دیده نمیشود و تمامی نگاهها به مسائل سیاسی دوخته شده است. در ادامه بازار امروز میتوان پیشبینی کرد که همچنان حجم و تعداد عرضهها در بازار زیاد باشد و روند خروج نقدینگی حقیقی از بازار ادامه داشته باشد.