سرآمد انتخاب هوشمندانه

هزینه سفر به قطب جنوب چقدر است؟

یکی از برگزارکننده‌های تور سفر به قطب جنوب می‌گوید: درحال‌حاضر برای هر ایرانی ۱۳ هزار و ۵۰۰ دلار بدون احتساب هزینه پرواز هزینه دارد.

هزینه سفر به قطب جنوب چقدر است؟

یکی از برگزارکننده‌های تور سفر به قطب جنوب می‌گوید: درحال‌حاضر برای هر ایرانی ۱۳ هزار و ۵۰۰ دلار بدون احتساب هزینه پرواز هزینه دارد.

قطب جنوب قاره بزرگی است با مساحتی نزدیک به مساحت اروپا، فلات برقی پهناوری که سرتاسر آن از یخچال‌های عمیق پوشیده شده است قاره‌ای که داخلش خالی از سکنه و خالی از حیات است و تنها در نوار ساحلی، در جواریخ‌هایی که با دریا همجوارند میتوان سراغی از حیات را گرفت، یعنی نهایتا فاصله ۵ تا ۱۰۰ کیلومتری این سواحل یخی به جز چند ایستگاه تحقیقاتی، قطب جنوب هیچ سکنه‌ای ندارد و طبق یک توافقنامه بین‌المللی تا سال ۲۰۵۰ هیچ کشوری اجازه ساخت تاسیسات بهره‌برداری از منابع و معادن و در این نقطه از کره زمین ندارد.

سفر به قطب جنوب از «Endod the world» آغاز می‌شود، شهری در جنوبی‌ترین نقطه امریکای جنوبی واقع در کشور آرژانتین مسافران قطب جنوب برای سوار شدن به کشتی‌های کروز قطب پیما باید خودشان را به کشور آرژانتین و شهر بوینس آیرس برسانند و بعد از ۳ ساعت پرواز داخلی در این کشور به شهر «او شوایا» می‌روند

در قطب چه می‌بینیم؟

مسافران قطب برای تماشای جزایر مختلف و طبیعت این نقطه از کره زمین، سوار قایق‌های کوچک می‌شوند و سر از جزایر کوچک و بزرگ در می‌آورند تا پنگوئن‌های قطبی را تماشا کنند و شیر و فک و پلنگ دریایی را ببینند. تماشای کوه‌های یخ شناور در میان آب‌ و پرندگان قطبی که با فرو افتادن کوه یخ، به آب هجوم می‌آورند در هیچ جای دیگری دیده نمی‌شود.

خط قرمزها در قطب جنوب

سفر هر انسان به قطب جنوب باید با رعایت استانداردهای خاصی همراه باشد؛ استانداردهایی که علاوه بر ایمنی مسافران، سعی دارد تا طبیعت جنوبگان را از آسیب دور نگه دارد. عقدایی در این باره می‌گوید: «هر مسافری که می‌خواهد برای دیدن طبیعت جزیره‌های قطب از کروز پیاده شود، باید چکمه‌های مخصوصی پا کند که در کروز موجود است. قبل از اینکه افراد از قایق پیاده شوند باید چکمه‌های مخصوص را در حوضچه‌ای پر از مواد ضدعفونی‌کننده بشویند تا مبادا آلودگی‌ای را به همراه خود وارد قطب کنند.

بعد از بازدید از هر جزیره و قبل از رفتن به جزیره بعدی هم، دوباره چکمه‌ها باید ضدعفونی شوند تا مبادا آلودگی یا ویروسی از یک کلونی پنگوئن‌ها به کلونی دیگر منتقل شود. مسافران حق نشستن روی زمین را ندارند چون ممکن است آلودگی از لباس آنها به زمین منتقل شود. همچنین هنگام بالا و پایین رفتن از پله‌های کروز، همه باید با هر دو دست نرده‌ها را بگیرند تا تعادل داشته باشند. اگر در این فاصله کسی یک دست را به نرده‌ها بگیرد و دست دیگر آزاد شود، مسئولان حفاظت کروز این فرد را به کشتی برمی‌گردانند و علاوه بر جریمه، این فرد تا پایان روز اجازه بیرون رفتن از کشتی را نخواهد داشت.»

ارسال نظر