آخرین قیمت طلا ۱۸ عیار - ۲۰ بهمن
قیمت طلا امروز ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ از گرمی ۶ میلیون ۲۰۰ هزارتومان عبور کرد.
سرانه تیوی
![آخرین قیمت طلا ۱۸ عیار - ۲۰ بهمن](https://cdn.saranemag.ir/thumbnail/ccKwKmEs76il/vErfJa3EwjcYmPAqXuOhhxuwQ4ctH-H8GoFYGnrp6Go0CneWJnvzm538qaItmX_2_xekrABd5DuTWKnCa0G06jYlsbOllLxJ7S4kbamA4ol-QtCgMvZyCrKHmQKIqQ3X/%D8%B7%D9%84%D8%A7.jpg)
قیمت طلا امروز ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ از گرمی ۶ میلیون ۲۰۰ هزارتومان عبور کرد.
قیمت طلا ۱۸ عیار که معاملات صبح را با ۵ میلیون و ۹۶۵ هزارتومان آغاز کرده بود در لحظه تنظیم این گزارش به ۶ میلیون و ۲۹۴ هزارتومان رسیده است.
قیمت طلا ۲۴ عیار نیز به ۸ میلیون و۲۹۴ هزارتومان رسیده است.
قیمت انس طلا نیز ۲ دلار و ۸۶۰ سنت اعلام شده است.
قیمت طلا دست دوم نیز ۶ میلیون و ۱۴۷ هزارتومان شده است.
به دنبال نااطمینانیهایی که از سیاستهای غیرقابل پیشبینی ترامپ بر فضای تجارت جهانی حاکم شده است، معاملهگران به خارجکردن سرمایههای خود از بازارهای سهام و رمزارز ادامه دادند و تمرکز خود را به طلا، به عنوان یک دارایی امن، معطوف کردند. نقش طلا به عنوان ذخیره ارزش داراییها، روز گذشته توانست رکوردهای بالاتری را برای این فلز ارزشمند به ثبت برساند.
دونالد ترامپ که در روزهای اخیر، با امضای فرمانهای اجرایی جنجالبرانگیز، تیتر همه خبرگزاریها را از آن خود کرده، با وضع تعرفه بر واردات کالاهای کانادایی، مکزیکی و چینی از ابتدای فوریه، بیشتر بازارهای جهان را با شوک نااطمینانی روبهرو کرد.
اگرچه سران بسیاری از این کشورها درحال مذاکره با ترامپ هستند تا بتوانند با دادن امتیازاتی، دولت امریکا را از ادامه سیاستهای تعرفهای منصرف کنند، اما بازارها همچنان با عدم قطعیت روبهرو هستند. در این راستا، ترامپ وضع تعرفههای ۲۵درصدی را بر واردات از مکزیک به تعویق انداخت و همین امر شاخص جهانی دلار را با کاهش چشمگیری روبهرو کرد. کارشناسان بر این باورند که افزایش تعرفههای تجاری، آن هم از سوی بزرگترین اقتصاد دنیا، زنجیره تامین جهانی را با اختلال مواجه خواهد کرد.
علاوه بر این، فشار تورمی ناشی از تعرفهها، باعث رشد هزینهها برای تولیدکنندگان و مصرفکنندگان در سراسر جهان میشود. این امر چشمانداز سود را در بازارهای سهام تیرهوتار کرده و نگرانی سرمایهگذاران را افزایش میدهد. در چنین شرایطی، سرمایهگذاران به دنبال یک بازار امن میگردند تا هر چه سریعتر داراییهای خود را به آنجا منتقل کرده و از زیان جلوگیری کنند. در این مواقع نخستین چیزی که در ذهن معاملهگران میدرخشد، فلز زرد است.
در این میان، علاوه بر سرمایهگذاران خرد، بانکهای مرکزی نیز به افزایش ذخایر طلا روی آوردهاند تا از داراییهای خود در برابر نوسانات بازار ارز محافظت کنند. جوی یانگ، کارشناس در شرکت MarketVector، اظهار کرد که سیاستهای اقتصادی جدید دونالد ترامپ و تنشهای ژئوپلیتیک، بانکهای مرکزی را به سمت داراییهای امن مانند طلا سوق میدهد. کتی کریسکی، استراتژیست در اینوسکو، پیشبینی کرد که چین، با توجه به جنگ تجاری با امریکا، به خرید طلا ادامه خواهد داد تا وابستگی خود را به دلار کاهش دهد.
در واکنش به این نااطمینانیها، بازارهای رمزارز و سهام با نوسانات چشمگیری روبهرو شدند. پس از تهدید تعرفهای ترامپ، نرخ رمزارزها بهشدت کاهش یافت. بیتکوین که از سطح نمادین ۱۰۰ هزار دلار عبور کرده بود، با اعلام تعرفهها از سوی دولت امریکا، به کانال ۹۰ هزار دلار بازگشت. پس از توافق موقت امریکا و مکزیک برای به تعویق انداختن تعرفهها، نرخ بیتکوین تا حدودی بهبود یافت و به بالای ۱۰۱هزار دلار رسید.
با این حال، افت شدید بازار رمزارزها در مجموع ۴۳۰ میلیارد دلار از ارزش کل بازار را از بین برد که معادل کاهش ۱۳ درصدی ارزش این بازار است. اما برخلاف بیشتر بازارها، معاملات طلای جهانی با یک روند صعودی قوی همراه بود. این فلز روز گذشته توانست نرخ ۲۸۳۷ دلار در هر اونس را لمس کرده و در کانال ۲۸۳۰ دلار به نوسان ادامه دهد.