سرآمد انتخاب هوشمندانه

این غذا از سفره کارگران حذف شد

رئیس سندیکای کنسرو گفت: درحال‌حاضر مدیریتی بر بازار کنسرو ماهی نیست که این امر نرخ تمام شده تولید را تحت تاثیر قرار داده است.

این غذا از سفره کارگران حذف شد

رئیس سندیکای کنسرو گفت: درحال‌حاضر مدیریتی بر بازار کنسرو ماهی نیست که این امر نرخ تمام شده تولید را تحت تاثیر قرار داده است.

مسعود بختیاری رئیس سندیکای کنسرو گفت: درحال‌حاضر شرایط تولید کنسرو ماهی بدلیل کمبود و گرانی ماده اولیه مساعد نیست، همچنین در خصوص ماهی تون ثبت سفارش دیرهنگام و به مقادیر کم باز شد که براین اساس زمان طلایی را که واردکنندگان اقدام به واردات کنند، از دست دادیم.

به گفته وی، در زمانیکه صید داخل وجود نداشت، نیاز ماهی تون را باید از طریق واردات تامین می‌کردیم که بدلیل تاخیر در ثبت سفارش با کمبود ماهی و افزایش نرخ روبه‌رو شدیم به طوریکه نرخ هرکیلو ماهی تون صید داخل از ۲۱۰ هزارتومان فراتر رفته است که با استمرار این روند، ناگریز به افزایش نرخ کنسرو ماهی خواهیم شد.

بختیاری با بیان اینکه در شهریورماه نرخ کنسرو ماهی افزایش یافت، افزود: با استمرار روند افزایش نرخ ماهی صید داخل، تولید مقرون به صرفه نیست، همچنین در زمینه تامین قوطی و سایر ملزومات صنعت قوطی‌سازی مشکل داریم.

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ادامه داد: نرخ کنسرو ماهی در شهریورماه به ۱۱۹ هزارتومان افزایش یافت که بدلیل قدرت خرید مردم بر رکود بازار دامن زده است، اما وقتی کنترلی بر نرخ ماده اولیه نیست، تولیدکنندگان برای پایداری تولید ناگریز به افزایش نرخ است.

به گفته وی، سازمان شیلات طی مکاتبه با معاونت بازرگانی وزارت جهاد اعلام کرده بودند که برای ۶ ماهه نخست سال ۳۵ هزارتن ماهی تون نیاز داریم، اما رقم وارداتی کمتر از ۱۰ هزارتن است که براین اساس زمان طلایی را از دست دادیم.

بختیاری با بیان اینکه میزان تولید در ۶ ماهه نخست سال کاهش داشته است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید در ۶ ماهه نخست امسال ۲۰ درصد کاهش یافته است.

وی نرخ هرقوطی کنسروماهی ۱۸۰ گرمی را ۱۱۹ هزارتومان اعلام کرد.

منبع : اکونگار
ارسال نظر