سرآمد انتخاب هوشمندانه

کباب ۱۰۰ تومانی سم خالص است / قیمت منطقی یک سیخ چند؟

رئیس اتحادیه کباب و غذای سنتی در تهران گفت: نرخ یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مطلوب، نمی‌تواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد و نرخ پایین‌تر از ۱۰۰ تومان‌، سم فروشی محسوب می‌شود، امیدوارم با همکاری و همدلی، بتوانیم ضمن حفظ کیفیت غذاهای سنتی، از سلامت شهروندان نیز محافظت کنیم.

کباب ۱۰۰ تومانی سم خالص است / قیمت منطقی یک سیخ  چند؟

رئیس اتحادیه کباب و غذای سنتی در تهران گفت: قیمت یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مطلوب، نمی‌تواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد و نرخ پایین‌تر از ۱۰۰ تومان‌، سم فروشی محسوب می‌شود، امیدوارم با همکاری و همدلی، بتوانیم ضمن حفظ کیفیت غذاهای سنتی، از سلامت شهروندان نیز محافظت کنیم.

رئیس اتحادیه کباب و غذای سنتی در تهران از ارزان‌فروشی برخی از واحدهای غیرمجاز که نشان از استفاده از مواد اولیه نامرغوب دارد گلایه کرد و هشدار داد که این اقدامات سلامت شهروندان را به مخاطره می‌اندازد.

حسین محمدی در خصوص وضعیت صنف کباب و غذای سنتی در سالی‌ که گذشت اظهار کرد: شرایط اقتصادی کشور در وضعیت دشواری قرار دارد و افزایش نرخ مواد اولیه، حامل‌های انرژی و نیروی انسانی، موجب افزایش نرخ تمام شده غذا در واحدهای صنفی شده است. این امر، در کنار کاهش تقاضا، باعث متزلزل شدن بسیاری از واحدهای صنفی در سال گذشته نیز شد.

محمدی در پاسخ به این پرسش که قیمت منطقی یک سیخ کباب کوبیده باید چقدر باشد، گفت: در خصوص قیمت‌گذاری، با توجه به نوسانات بازار و کیفیت مواد اولیه، تعیین قیمت ثابت برای تمامی واحدها دشوار است. اما به طور کلی، نرخ یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مطلوب، نمی‌تواند کمتر از ۱۰۰ هزار تومان باشد و نرخ پایین‌تر از صد هزار تومان‌، سم فروشی محسوب می‌شود، امیدوارم با همکاری و همدلی، بتوانیم ضمن حفظ کیفیت غذاهای سنتی، از سلامت شهروندان نیز محافظت کنیم.

منبع : ایلنا
ارسال نظر