سرآمد انتخاب هوشمندانه

قیمت جدید برنج ایرانی پس از گرانی دلار اعلام شد+ جدول

قیمت برنج ایرانی در روز‌های اخیر با افزایش قابل توجهی مواجه شده است، که این روند نگرانی‌هایی را برای مردم در تأمین مایحتاج خود به همراه داشته است.

قیمت جدید برنج ایرانی پس از گرانی دلار اعلام شد+ جدول

قیمت برنج ایرانی در روزهای اخیر روند افزایشی قابل توجهی داشته است که باعث ایجاد مشکلاتی برای بسیاری از مردم در تأمین این محصول اساسی شده است. افزایش تقاضا برای خرید برنج و کاهش عرضه از سوی برخی فروشندگان، در کنار چالش‌های اقتصادی موجود، باعث شده که بازار برنج نوسانات زیادی را تجربه کند. این تغییرات در قیمت‌ها و وضعیت بازار، توجه بسیاری از مسئولان و کارشناسان را به خود جلب کرده است.

قیمت انواع برنج ایرانی ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

در فروشگاه های آنلاین قیمت انواع برنج ایرانی بدین شرح است: بر اساس جدول زیر، قیمت برنح طارم هاشمی در کیسه های ۱۰ کیلیو گرمی، یک میلیون و ۷۲۵ هزار تومان تعیین شده است. همچنین برنج صدری دودی ۱۰ کیلیویی نیز به قیمت یک میلیون و ۵۵۶ هزار تومان فروخته می شود. برنج هاشمی اشرافی نیز در کیسه های ۵  کیلویی و با قیمت یک میلیون تومان عرضه می شود. برنج ایرانی هاشمی جواهری اشرافی نیز به یک میلیون و ۸۴۰ هزار تومان رسیده است. قیمت برنج ۱۰ کیلیویی علی کاظمی گیلان نیز به دو میلیون و ۱۴۴ هزار تومان افزایش یافته است.

برنج دم سیاه ایرانی در کیسه ۱۰ کیلو گرمی با قیمت یک میلیون و ۷۴۸ هزار تومان فروخته می شود.همچنین برنج طارم فجر، به قیمت ۸۹۰هزار تومان عرضه می شود و برنج ایرانی ۱۰ کیلویی عنبربو فوق ممتاز نیز یک میلیون و ۵۰ هزار تومان به فروش می رسد. قیمت برنج قهوه ای یک کیلوگرمی ۳۲۷هزار تومان تعیین شده است.  در جدول زیر قیمت انواع برنج ایرانی را مشاهده می کنید.

رند وزن قیمت
برنج ایرانی طارم هاشمی معطر ۱۰ ۱,۷۲۵,۰۰۰
برنج ایرانی صدری دودی ۱۰ ۱,۵۵۶,۰۰۰
برنج ایرانی جواهری اشرافی ۱۰ ۱,۸۴۰,۰۰۰
برنج ایرانی هاشمی اشرافی ۵ ۱,۰۰۰,۰۰۰
برنج قهوه ای ایرانی ۱ ۳۲۷,۰۰۰
برنج ایرانی علی کاظمی گیلان ۱۰ ۲,۱۴۴,۰۰۰
برنج دم سیاه ایرانی ۱۰ ۱,۷۴۸,۰۰۰
برنج طارم فجر ۱۰ ۸۹۰,۰۰۰
برنج ایرانی عنبربو فوق ممتاز   ۱,۰۵۰,۰۰۰

چرا برنج ایرانی گران شد؟

بر اساس اظهارات مجیدرضا خاکی، دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران، یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت برنج ایرانی، برآورد غیرواقعی از میزان تولید برنج در سال جاری بوده است. طبق این برآورد، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج اعلام شد که با واقعیت‌های موجود در کشور همخوانی ندارد. این برآورد نادرست بدون استناد و اعتبار کافی منتشر شده است و باعث ایجاد مشکلاتی در بازار شده است. علاوه بر این، تغییرات در سیاست‌های ارزی، به ویژه در زمینه نرخ ارز ترجیحی، و کاهش واردات در ماه‌های اخیر نیز منجر به نوسانات قیمتی در بازار برنج شده است. این عوامل در کنار افزایش تقاضای مردم برای خرید برنج در آستانه ماه رمضان و پایان سال، باعث شده تا قیمت‌ها به شدت افزایش یابد. این وضعیت، فشار مضاعفی به مردم وارد کرده و سفره‌های آنان را کوچک‌تر از گذشته کرده است.

 

ارسال نظر