سرآمد انتخاب هوشمندانه

غذای ایرانی روی دستمان ماند!

دبیر و عضو هیات مدیره انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، می‌گوید: «ما در تولید غذایی توانمندیم، اما در تجارت آن‌ها ناتوان.

غذای ایرانی روی دستمان ماند!

یک ایران‌شناس فرانسوی سال‌ها پیش گفته بود: «ایران سرزمین تقاطع دو جهان است؛ جایی که شرق و غرب با هم تلاقی می‌کنند و تاریخ، فرهنگ و تجارت در هم می‌آمیزند.» اما چرا این مزیت جغرافیایی برای ایران تبدیل به مزیت تجاری نشده است؟ حداقل در برخی بخش های تخصصی مثل صنعت غذا.

مهدی امینی، دبیر و عضو هیات مدیره انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران، در این برنامه پاسخ می‌دهد و می‌گوید: «ما در تولید غذایی توانمندیم، اما در تجارت آن‌ها ناتوان.»

او انگشت اتهام را به سمت تدابیر سیاستی می‌برد و می‌افزاید: «در برخی مواقع به جای طرح، کاریکاتور داریم، که همین مساله مانع از توسعه صادرات و بهره‌برداری از موقعیت جغرافیایی ایران شده است.»

 

ارسال نظر