آیا روند کاهشی دلار ادامه دارد؟
در نخستین روز هفته گذشته و همزمان با برگزاری گام دوم مذاکرات میان ایران و امریکا، نرخ دلار در بازار با نرخ ۸۵هزار و ۸۰۰ تومان به فروش میرسید.

در نخستین روز هفته گذشته و همزمان با برگزاری گام دوم مذاکرات میان ایران و امریکا، قیمت دلار در بازار با نرخ ۸۵هزار و ۸۰۰ تومان به فروش میرسید.
انتشار اخبار مثبت از سوی طرفین مذاکره که حاکی از پیشرفت در گفتوگوها بود، باعث شد نرخ دلار در روز یکشنبه کاهش یابد و به ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان برسد. در روز دوشنبه، نرخ دلار در همان محدوده قیمتی روز یکشنبه باقی ماند.
در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته قیمت دلار آزاد افزایشی بود و به کانال ۸۰هزار تومان وارد شد. تحلیلگران معتقدند که مذاکرات ایران و امریکا که در روز جاری انجام خواهد شد میتواند تاثیر قابل توجهی بر روند بازار ارز داشته باشد؛ زیرا نخستین جلسهای است که طرفین به بررسی جزییات خواهند پرداخت. در صورتی که فضای سومین دورمذاکرات نیز مثبت باشد، احتمال دستیابی به توافقی کوتاهمدت مطرح است که میتواند زمینه کاهش نرخ دلار را فراهم کند.
در نخستین روز هفته گذشته و همزمان با برگزاری گام دوم مذاکرات میان ایران و امریکا، نرخ دلار در بازار با نرخ ۸۵هزار و ۸۰۰ تومان به فروش میرسید. انتشار اخبار مثبت از سوی طرفین مذاکره که حاکی از پیشرفت در گفتوگوها بود، باعث شد نرخ دلار در روز یکشنبه کاهش یابد و به ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان برسد. در روز دوشنبه، نرخ دلار در همان محدوده قیمتی روز یکشنبه باقی ماند.
با این حال، در روز سهشنبه، نرخ دلار به ۷۹ هزار و ۹۰۰ تومان کاهش یافت و در نهایت، در روز چهارشنبه، نرخ دلار با افزایشی ۵۰۰ تومانی نسبت به روز قبل، در سطح ۸۰ هزار و ۴۰۰تومان معامله شد.امروز گام سوم مذاکرات میان هیاتهای ایران و امریکا در عمان برگزار خواهد شد و پیش از آن کارشناسان دو کشور نشستی فنی برای بررسی موضوعات برگزار خواهند کرد. با توجه به اینکه در این جلسه نخستینبار است که به بررسی جزییات پرداخته میشود، احتمال بروز چالشهایی وجود دارد. با این حال، معاملهگران بازار نسبت به نتیجه مثبت این گفتوگوها خوشبین هستند.
همچنین دونالد ترامپ در مصاحبهای با مجله تایم گفت که باور دارد توافق میان امریکا و ایران ممکن است و واشنگتن با تهران به توافق خواهد رسید. تحلیلگران معتقدند که در صورت مثبت بودن نتایج سومین گام مذاکرات، احتمال دستیابی به توافقی کوتاهمدت وجود دارد و این موضوع میتواند باعث کاهش نرخ دلار شود.روز چهارشنبه با وجود افزایش نرخ دلار آزاد، این ارز در بازار رسمی کاهشی جزئی داشت. بهطوری که هر دلار مرکز مبادله در رقم ۷۱ هزار و ۲۵۶ تومان معامله شد. بررسیها حاکی از آن است که شکاف قیمتی دلار آزاد و رسمی از حدود ۱۲ درصد در روز سهشنبه به ۱۲.۸۳ درصد در روز چهارشنبه رسیده است. تحلیلگران معتقدند که اگر شکاف ارزی در محدودههای فعلی باشد، به هدف اصلی سامانه ارز تجاری که تکنرخی شدن دلار بود نزدیک شده است.
قیمت سکه تمام در روز چهارشنبه
قیمت سکه طلای طرح جدید در روز چهارشنبه برخلاف سایر قطعات سکه افزایشی بود. بهطوری که هر قطعه سکه طلای طرح جدید با افزایش یک میلیون و ۳۲۰ هزار تومانی نسبت به روز سهشنبه در رقم ۷۲ میلیون و ۷۰۵ هزار تومان به فروش رسید. بررسیها حاکی از آن است که حباب سکه نیز در این روز افزایشی بوده و برای سکه تمام به حدود ۱۰میلیون رسیده است. این در حالی است که این حباب در روز سهشنبه ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود.