بهانه جدید گرانفروشی گوشت قرمز
سید اکبر میر احمدی، فعال صنعت گوشت گفت: نرخ گوشت گوسفندی شقه این هفته کیلویی ۱۵۰ هزار تومان افزایش یافته و نرخ در کشتارگاه ۸۳۰ هزار تومان شده است، با این روال که عرضه در بازار به حداقل رسیده نرخ در هفتههای آینده به شدت افزایش مییابد

سید اکبر میر احمدی، فعال صنعت گوشت گفت: نرخ گوشت گوسفندی شقه این هفته کیلویی ۱۵۰ هزار تومان افزایش یافته و نرخ در کشتارگاه ۸۳۰ هزار تومان شده است، با این روال که عرضه در بازار به حداقل رسیده نرخ در هفتههای آینده به شدت افزایش مییابد
وی اضافه کرد: از ابتدای سال نرخ گوشت از ۵۰۰ هزار تومان به کیلویی یک میلیون تومان (دو برابر) رسیده که تولیدکنندگان مقصر اصلی را کمبود و گرانی نهاده و خوراک دام میدانند که به گفته آنها سه برابر شده است.
میر احمدی اظهارکرد: ۷۰ درصد هزینه تولید محصولات پروتئینی مانند گوشت قرمز، مرغ و لبنیات وابسته به نهاده است.
به گفته فعال صنعت گوشت، واردکنندگان حاضرند میلیاردها تومان هزینه دموراژ برای محمولههای گوشت روی آب بدهند به امید اینکه با تاثیر اسنپ بک گرانتر بفروشند.