ماجرای کیک گوجه سبز ۱۰ میلیونی
در این گزارش به بررسی قیمت تهیه کیک گوجه سبز برای ۴ نفر پرداخته ایم.

کیکها انواع متفاوتی دارند و اصولا در میان مردم محبوب هستند. یکی از انواع کیک که شاید تاکنون اسم آن را نشنیده اید، کیک گوجه سبز است. برای تهیه این کیک به گوجه سبز، شکر، روغن، دارچین، آرد، ماست و بکینگ پودر نیاز دارید.
به گزارش سرانه، تهیه این کیک هزینه بسیار بالایی دارد و تنها برای یک گوجه سبز آن باید مبلغ ۱۰ میلیون تومان پول پرداخت کنید. سایر تغلام این کیک منیز تقریبا با ۱۰۰ هزار تومان جمع میشود. پس میتوان اشاره کرد که نرخ یک کیک گوجه سبز برای ۴ نفر، از ۱۰ میلیون تومان هم بیشتر میشود. در ادامه مراحل تهیه این کیک را برایتان به اشتراک گذاشته ایم.
مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر پیش از شروع فرایند پخت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت کیک شما دارد.
کف و دیوارههای قالب را با کمک براش و کمی روغن به خوبی چرب کنید. این کار کمک میکند پس از پخت، کیک به راحتی از قالب جدا شود.
مرحله دوم: تخممرغ و شکر را با هم ترکیب کنید
تخممرغهای هم دمای محیط را در کاسه مناسبی بشکنید.
شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی ۷-۸ دقیقه مواد را هم بزنید تا حجیم و کرمرنگ شوند.
این مرحله برای سبک و پفدار شدن کیک بسیار مهم است.
مرحله سوم: روغن مایع، وانیل و ماست را اضافه کنید
روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی چند ثانیه هم بزنید.
سپس ماست را به ترکیب درون کاسه بیفزایید و چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا یک دست شوند.
مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید
آرد، بیکینگپودر و در صورت تمایل دارچین را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید. مواد خشک را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید.
مرحله پنجم: گوجه سبز را اضافه کنید
گوجه سبزها را پس از شستن و گرفتن هسته، دو نیم کنید. آنها را در کاسه کوچکی بریزید و ۱ قاشق آرد سفید به آنها اضافه کنید.
به خوبی هم بزنید تا تمام قسمتهای گوجه سبز با آرد پوشانده شود.
سپس گوجه سبزها را به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مرحله ششم: کیک را بپزید
مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن چند عدد گوجه سبز برای تزیین قرار دهید.
قالب را در فر بگذارید و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه کیک را بپزید.
بعد از گذشت زمان اعلام شده با خلالدندان کیک را تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک پخته است.
مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید
پس از پخت، اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک گوجه سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک گوجه سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
میتوانید مقدار کمی پوست لیمو یا پرتقال رنده شده برای طعم تازهتر به مایه کیک اضافه کنید.
از قالب سیلیکونی یا تفلون نچسب استفاده کنید تا راحتتر کیک را جدا کنید.
برای پف بهتر کیک، حتماً آرد را دو بار الک کنید.
استفاده از دارچین یا هل طعم دلنشینی به کیک میدهد.
تخممرغها را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا بهتر کف کنند.
همزدن زیاد مایه کیک باعث سفت شدن بافت آن میشود.
اگر دوست دارید کیکتان شیرینتر باشد، میتوانید ¼ پیمانه شکر بیشتر استفاده کنید.
اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، بعد برش بزنید تا خرد نشود.
روی کیک میتوانید کمی پرک بادام یا گردوی خرد شده هم بریزید.